Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τη Βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας

Στο ωραίο περιβάλλον του “Mpoomplis” στην Καρίτσα, έκοψαν τη βασιλόπιτα τους οι Παρατηρητές Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, την Τετάρτη το βράδυ.


Στην εκδήλωση, την οποία προετοίμασαν ο προεδρεύων της επιτροπής κος. Λάζαρος Σιδηρόπουλος και τα μέλη της (ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κος. Κώστας Κούρτης και το μέλος κος. Μάκης Τσιγκαρόπουλος), συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι παρατηρητές.

Οι Αξιωματούχοι των αγώνων στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα (ως εκπρόσωποι της διοργανώτριας), ούτως ή άλλως αποτελούν τους αφανείς εργάτες του Ποδοσφαίρου μας και η προσφορά τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αλλά και την συνεχή βελτίωση των συνθηκών στα γήπεδα της Πιερίας, είναι δεδομένη.Το κόστος της εκδήλωσης ανέλαβαν (όπως πάντα) οι ίδιοι.

Τυχερός της βασιλόπιτας (το φλουρί αντιστοιχούσε σε μια εικόνα), ο Δημήτρης Λάιος εκ των παλαιότερων και εμπειρότερων παρατηρητών μας.

Η παρουσία τόσο του Προέδρου της Ε.Ε. κου. Στέργιου Τόκα, όσο και του Διαιτητή της Supeleague1 κου. Γιώργου Βρέσκα -οι οποίοι με μεγάλη τους χαρά πλαισίωσαν την εκδήλωση- δείχνει ακριβώς και το μέτρο των εξαιρετικών σχέσεων, ανάμεσα σε όλες της επί μέρους οντότητες της ΕΠΣ Πιερίας, σε κάθε επίπεδο.Για την Επιτροπή Παρατηρητών της ΕΠΣ Πιερίας


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.