Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έφτασε στο δήμο Κατερίνης η απόφαση του ΣτΕ - Ακυρώθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι της Ολυμπιάδας Κορινού

"Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία", είπε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο.

Το  Ε΄ τμήμα του ΣτΕ (απόφαση 1936/19) ακύρωσε τους περιβαλλοντικούς όρους της «Ολυμπιάδας» και η απόφαση έφτασε πριν από δυο ημέρες στο Δήμο Κατερίνης.

Αυτό ανακοίνωσε στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος σημειώνοντας ότι ο δήμος ήδη αναζητά το κατάλληλο νομικό γραφείο για την νομική υποστήριξη και διαχείριση της υπόθεσης.  «Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες που δίνει η νομοθεσία και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να δικαιωθούν οι κάτοικοι», τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης ο οποίος ζήτησε από τον κ. Νταντάμη που παρέλαβε την απόφαση του ΣτΕ να ενημερώσει το σώμα. Ο  κ. Νταντάμης αναφέρθηκε στην ακύρωση της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους, ενώ όπως σημείωσε: «Θα πρέπει να εκτιμηθεί η απόφαση από νομικούς αλλά σίγουρα είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Το γιατί φτάσαμε εδώ είναι θέμα που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα».

Την προσφυγή είχαν ασκήσει πέντε περιβαλλοντικές οργανώσεις (WWF Ελλάς, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Μεσόγειος SOS και Καλλιστώ) και δύο τοπικοί περιβαλλοντικοί σύλλογοι.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.