Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πότε θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας

Το μεγάλο πολιτικό ερώτημα των ημερών δεν είναι μονάχα ποιο πρόσωπο θα προτείνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα αλλά και πότε ακριβώς θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις. Καταρχάς θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουμε μάθει το όνομα του υποψηφίου, που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει και τον νέο ένοικο της Ηρώδου Αττικού, αφού μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος η κυβέρνηση μπορεί και μονάχα με τις δικές της ψήφους (η Νέα Δημοκρατία διαθέτει 158 βουλευτές) να αναδείξει τον επόμενο αρχηγό του κράτους.

Οι τελευταίες συγκλίνουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης θα γνωστοποιήσει δημοσίως την επιλογή του μετά την επιστροφή από το Νταβός όπου θα παραβρεθεί στο ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του ελβετικού θέρετρου. Το συνέδριο έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 22 με 24 Ιανουαρίου.

Οπότε, οι σχετικές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα γίνουν, ενδεχομένως μέσω διαγγέλματος, μεταξύ 25 Ιανουαρίου και 13 Φεβρουαρίου με το πρόκριμα να δίνεται εκεί, προς τις τελευταίες ημέρες του μήνα.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.