Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτός ο άνδρας έβαζε δηλητήριο στα σάντουιτς συναδέλφων που δεν συμπαθούσε

Ένας άνδρας στη Γερμανία έβαζε υδράργυρο και διάφορες άλλες ουσίες στα σάντουιτς των συναδέλφων του με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να πεθάνει και δύο να πάθουν σοβαρή ζημιά στους νεφρούς. Ένα από τα θύματα, έπεσε σε κώμα μετά την κατανάλωση του σάντουιτς το 2016 και πέθανε τελικά την Τρίτη.

Ο δράστης, που έχει γίνει γνωστός με το όνομα "Κλάους Ο". Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Έβαζε τον υδράργυρο και τις άλλες ουσίες στα σάντουιτς των συναδέλφων του για αρκετά χρόνια και η υπόθεση ήρθε στο φως όταν ένας από αυτούς παρατήρησε στο γεύμα του μία άσπρη σκόνη.

Τελικά συνελήφθη τον Μάιο του 2018 όταν κάμερα ασφαλείας τον κατέγραψε να ρίχνει «ύποπτη» σκόνη στο σάντουιτς ενός συναδέλφου. Εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι οι ουσίες ήταν μόλυβδος και υδράργυρος, που είναι σχεδόν άγευστες και προκαλούν σοβαρή βλάβη στα όργανα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.