Εύκολη πρόταση για γνωριμία με την μεξικάνικη κουζίνα
Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα κύμινο
- 1 φλ. τσαγιού κόκκινη σάλτσα
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
- Πασπαλίστε το κοτόπουλο με το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.
- Σε ένα ζεστό τηγάνι μαγειρέψτε το κοτόπουλο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει για περίπου 10-15 λεπτά.
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και καλύψτε με τη σάλτσα και το τυρί.
- Ψήστε για περίπου 15-20 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!