Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αδέσποτα σκυλιά δάγκωσαν και τραυμάτισαν σοβαρά ηλικιωμένο με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο

Άγρια επίθεση δέχτηκε πριν από λίγο ένας ηλικιωμένος από αγέλη 6 αδέσποτων σκυλιών, ενώ περπατούσε αμέριμνος πρωί πρωί στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη, τα οποία τον δάγκωσαν στο πόδι και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στον τόπο του συμβάντος έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας.


πηγη
(φωτογραφία αρχείου)
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.