Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Κ.Ε.Δ.Ε.

Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της Κ.Ε.Δ.Ε. ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος στη διάρκεια της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα.

Η μελέτη και προετοιμασία τεκμηριωμένων θέσεων και προτάσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Υποδομών, η καταγραφή και επεξεργασία των προτάσεων των Δήμων σε θέματα περιβάλλοντος και η συστηματική ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα συνιστούν την ταυτότητα των κύριων αρμοδιοτήτων της εν λόγω Επιτροπής.

Επιπλέον, η παρακολούθηση του κανονιστικού πλαισίου, που εκπονείται ή επικαιροποιείται και αφορά το ρόλο των Δήμων στον σχεδιασμό και την εφαρμογή των διάφορων δημόσιων πολιτικών, η διατύπωση προτάσεων τροποποίησης ή συμπλήρωσης αυτού του πλαισίου και των σχετικών προγραμμάτων και η παρακολούθηση των εξελίξεων στον συγκεκριμένο τομέα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, Διεθνών Οργανισμών κ.α. συγκαταλέγονται στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής.

«Συνιστά τιμή για εμένα προσωπικά, τον Δήμο και τους Δημότες της Κατερίνης ευρύτερα, αλλά και μεγάλη ευθύνη η εκλογή μου στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και η ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστούμε μεθοδικά από κοινού με όλα τα μέλη της Επιτροπής προκειμένου να συμβάλουμε στην  ευρύτερη προσπάθεια ενίσχυσης και αναβάθμισης της Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Τοπικών Κοινωνιών στον τομέα του περιβάλλοντος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Κουκοδήμος στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.