Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την πρώτη Βασιλόπιτα στην ιστορία τους έκοψαν σήμερα οι «Άτηρες» και ήταν όλες εκεί!!! (φωτογραφίες+βίντεο)

Σήμερα (4/1/2020) οι «Άτηρες» συναντήθηκαν όλες μαζί προκειμένου να τιμήσουν το έθιμο της κοπής της Βασιλόπιτας.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί ήταν όλες εκεί! Εκτός από πλήρη απαρτία των μελών του συλλόγου όμως, στην σημερινή εκδήλωση τους παραβρέθηκαν και πολλές άλλες γνωστές κυρίες της Κατερίνης προκειμένου να τιμήσουν τις «Άτηρες».

Η κυρία Άννα Μάνη, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Τζούλη Γιαμούζη, σύζυγος του βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Σάββα Χιονίδη και η κυρία Λιάνα Μακρίδου, σύζυγος του Δημάρχου κ. Κουκοδήμου,. Την βασιλόπιτα έκοψε ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σωτηριάδης ενώ το τυχερό φλουρί κέρδισε η κυρία Λίζα Κεσίδου, μέλος του Συλλόγου.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή εκδήλωση:Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.