Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναμονή για τη στάση FIFA/UEFA για την τροπολογία ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ

Η τροπολογία που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή για την κατάργηση του υποβιβασμού σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας και επιβολή ηπιότερων ποινών χρειάζεται την έγκριση από FIFA και UEFA για να ισχύσει, καθώς πρόκειται για τροποποιήσεις που έγιναν μεσούσης της περιόδου.

Όπως γράφει το sport-fm.gr, το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει φτάσει στα κεντρικά των υπερκείμενων διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών, ενώ μόλις χθες ο Πετρ Φούσεκ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της τροπολογίας. Από πλευράς ΕΠΟ λεγόταν χθες πως η τροπολογία που πέρασε μπορεί να ερμηνευτεί ως διπλή παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, καθώς αφενός μεν η ποινή υποβιβασμού μετατρέπεται σε αφαίρεση 5 ως 10 βαθμών και αφετέρου υπάρχει αναδρομικότητα στην ποινή.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.