Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έξι tips για όσες φορούν φακούς επαφής

Είναι σίγουρα από τα πιο βολικά πράγματα που έχουν εφευρεθεί! Αλλά χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή  όταν κάνεις το μακιγιάζ σου ώστε να διατηρήσεις την υγεία των ματιών σου!


Να κάποια μικρά tips με τα οποία θα είσαι πάντα όμορφη με τους φακούς σου και θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα σύμφωνα με το faysbook.gr θα πρέπει να:

1. Κράτησέ τους καθαρούς

Πάντα να πλένεις τα χέρια σου πριν φορέσεις τους φακούς σου. Τυχόν υπολείμματα από κρέμες ή λοσιόν μπορούν να ερεθίσουν τα μάτια σου!

2. Φόρεσέ τους πριν κάνεις το μακιγιάζ σου

Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να τους κρατήσεις καθαρούς. Επίσης είναι καλό να τους βγάζεις πρώτα πριν ξεβαφτείς, πάντα πολύ προσεκτικά!

3. Δώσε προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιείς

Όσες φοράνε φακούς πρέπει να δίνουν μια μεγαλύτερη προσοχή στα προϊόντα που επιλέγουν. Προτίμησε υποαλλεργικά καλλυντικά και προϊόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους το χαρακτηρισμό oil-free.

4. Μην βάζεις μολύβι στο εσωτερικό του ματιού

Ίσως αυτό να μην σ’ αρέσει αλλά το μολύβι στο εσωτερικό του ματιού μπορεί να φράξει τους δακρυγόνους αδένες και να προκληθεί ξηροδερμία, θολούρα και ακόμα χειρότερα μόλυνση!

5. Προσοχή με τη πούδρα

Και με οπουδήποτε καλλυντικό είναι σε σκόνη! Χρησιμοποίησε προϊόντα σε κόμπακτ μορφή ή κράτα τα μάτια σου κλειστά όταν τα εφαρμόζεις. Στη περίπτωση των σκιών για τα μάτια καλύτερα είναι να βρέχεις λίγο το πινελάκι πρώτα.

6. Η μάσκαρα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση

Αυτό σημαίνει πως αν έχει κόμπους ή νιφάδες μπορούν εύκολα να μεταφερθούν στο εσωτερικό του ματιού σου! Και σίγουρα είναι κάτι που δεν θέλεις!

Φωτογραφία από Marielou Lolilop από το Pixabay


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.