Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

10 επιπλέον κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων & υποδημάτων τοποθετήθηκαν στον Δ.Κατερίνης

Επεκτείνεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων στον Δ.Κατερίνης μετά την εγκατάσταση δέκα νέων ειδικών κάδων οι οποίοι τοποθετήθηκαν στον αστικό ιστό της πόλης αλλά και στην περιφέρεια της Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, πέντε κάδοι τοποθετήθηκαν στην Κατερίνη ενώ οι υπόλοιποι πέντε τοποθετήθηκαν στην Περίσταση, στην Καλλιθέα, στην Παραλία καθώς επίσης και δύο στον Κορινό.

Με τους 10 νέους κάδους που εγκαταστάθηκαν, ο Δήμος Κατερίνης διαθέτει συνολικά 20 κάδους ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων ενώ, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, αναμένεται να έρθουν και νέοι κάδοι στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του προγράμματος.


Ο κ. Κυριακίδης διευκρίνισε επίσης ότι αυτοί οι κάδοι στήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και εκτός Κατερίνης όχι για επαναχρησιμοποίηση ενδυμάτων ή υποδημάτων, αλλά είναι κάδοι για σχισμένα και φθαρμένα τέτοια αντικείμενα όπου γίνεται ανακύκλωση υλικού και όχι για να καταλήξει το υλικό αυτό στα σκουπίδια.


«Το έχω πει πολλές φορές», επισήμανε ο Αντιδήμαρχος, «ότι το κέρδος τού Δήμου απ’ αυτή την υπόθεση είναι η μείωση των σκουπιδιών, είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Περνάμε όμως και το μήνυμα προς τους Δημότες για ανακύκλωση υλικών και για την προστασία του περιβάλλοντος», υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης. Και πρόσθεσε: «Βεβαίως, κάποια ενδύματα ή υποδήματα που τοποθετούνται σ’ εκείνους τους κάδους, σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας, εφόσον είναι σε καλή κατάσταση, μπορούν να προσφερθούν δωρεάν σε ένα ίδρυμα που θα τους υποδείξουμε. Αυτό θα γίνει με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης».


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναφερόμενος στην ορθή χρήση των κάδων ανακύκλωσης συσκευασιών, ενδυμάτων και υποδημάτων, επέστησε και την προσοχή των πολιτών επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι χωρίς τη συνεργασία τους δεν είναι δυνατόν να προστατευθεί το αστικό περιβάλλον της πόλης αλλά και ευρύτερα το φυσικό περιβάλλον του Δήμου.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.