Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

Tην Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 η Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκοψε όπως επιτάσσει η παράδοση την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά της, σε μία λιτή και πάνω απ’ όλα ΠΙΕΡΙΚΗ και «μελανόλευκη» ατμόσφαιρα, στον φιλόξενο πολυχώρο της«ΕΛΙΑΣ».

Πλημμύρισε νιάτα ο χώρος όπου συγκεντρώθηκε η Ακαδημία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ τα τμήματα υποδομών Κ8, Κ10, Κ12 με τους προπονητές τους Κων/νο Κραγιόπουλο και Λευτέρη Φωτιάδη αντίστοιχα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά ανταλλάσσοντας μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον κι ευχές. Με ενθουσιασμό κι αισιοδοξία συγκεντρώθηκαν όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας καθώς και οι γονείς, μέλη και φίλοι των ομάδων.

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Γιάννης Λαζαρίδης χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ απευθυνόμενος προς τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές των τμημάτων, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε τους προπονητές και τους γονείς για την άρτια συνεργασία και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, αναδεικνύοντας την ποδοσφαιρική διάπλαση σωστών χαρακτήρων και ολοκληρωμένων αθλητών. Ευχήθηκε μια χρονιά δημιουργική για όλους τόσο αθλητικά όσο και σχολικά/μαθητικά, ενώ εξέφρασε το όραμα της διοίκησης για το μέλλον της μεγάλης οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ευχαρίστησε τους γονείς που στέκονται δίπλα αρωγοί και συμπαραστάτες ώστε να συμπορευτούμε στις απαιτήσεις των καιρών και των προκλήσεων.

Οι τυχεροί αθλητές των τμημάτων υποδομών: Κ-8 Ανδρέας , Κ-10 Γιώργος-Ραφαήλ και Κ-12 Σωτήρης έλαβαν από μία μπάλα ποδοσφαίρου, ενώ όλοι οι αθλητές έλαβαν από ένα αναμνηστικό δώρο μια μπάλα της επιχείρησης Κατάστημα Παιχνιδιών «Λαζαρίδη». Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλες τις μητέρες των ποδοσφαιριστών από την καταξιωμένη εταιρεία καλλυντικών της πόλης μας «Fysio Cosmetics».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο τοπικός κοινοτικός σύμβουλος του δήμου Κατερίνης Γεώργιος Ξαφόπουλος.

Ακολούθησε μια γόνιμη συζήτηση με τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών κι όλοι ευχήθηκαν το καλύτερο για την ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και της Ακαδημίας μέσα σε κλίμα συμπόρευσης.

Ευχή όλων για το 2020 ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

   
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.