Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεχίστηκαν οι βιωματικές δράσεις για παιδιά στο πλαίσιο των «Φωτίων 2020»

Το δεύτερο βιωματικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής με τους Βίους Αγίων, στο πλαίσιο των «Φωτίων 2020», πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στη σοφίτα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος»,

          Το δεύτερο εργαστήριο ξεκίνησε με ένα παιχνίδι γνωριμίας. Το κάθε παιδί έλεγε το όνομά του και τι προσδοκεί από τη δεύτερη αυτή συνάντηση.

          Έπειτα οι υπεύθυνες του εργαστηρίου, κα Αθηνά Τσιγκαροπούλου, Εκπαιδευτικός–Δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας και κα Ροδή Ελευθεριάδου-Μελετλίδου, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, μοίρασαν στα παιδιά ακροστιχίδες που είχαν αναφορά στις μεγάλες αξίες και στα μεγάλα ιδανικά της ζωής: «Οικογένεια, Πίστη, Αγάπη».

          Στη συνέχεια το κάθε παιδί έκανε το δικό του όνομα σε ακροστιχίδα και δίπλα από το κάθε γράμμα του  έγραψε τη λέξη που το χαρακτηρίζει. Το εργαστήριο έκλεισε κάνοντας το κάθε παιδί παζλ με τον Άγιο του ονόματος του.

          Το τέλος επιφύλασσε στα παιδιά μια γλυκιά έκπληξη και μια  μεγάλη υπόσχεση για ένα ακόμη καλύτερο τρίτο εργαστήριο το επόμενο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και πάλι στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» κατά τις ώρες 12μ.μ. με 1.30μ.μ.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.