Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αθόρυβο και αστραπιαίο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης – Μόλις 34 λεπτά η διάρκειά του! (βίντεο)


Θανάσης Λιακόπουλος: « Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κατερίνης έχει σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού;»

Μια πολύ σύντομη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης, που διήρκησε μόλις 34 λεπτά!!!

Το αξιοσημείωτο επίσης της χθεσινής συνεδρίασης, δεν ήταν μόνο η ταχύτητά του, αλλά και η ηρεμία που επικράτησε στην αίθουσα! Καμία αντιπαράθεση, κανένας διαξιφισμός, καμιά προσβολή «επι προσωπικού» και γενικά υπήρξε ήρεμο κλίμα συνεργασίας. Αυτό προσωπικά το τοποθετώ στα θετικά του Δήμου! Μπράβο και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Ωστόσο στα προ ημερησίας θέματα ακούστηκε και ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, που ήταν μάλιστα επίκαιρο της χθεσινής ημέρας λόγω της είδησης του κρούσματος του Κορονοϊού που δήθεν εντοπίστηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Σχετικά με το θέμα αυτό διαβάστε εδώ:


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» κ. Θανάσης Λιακόπουλος, ρώτησε δοθείσης της ευκαιρίας της χθεσινής είδησης, εάν η Πολιτική Προστασία και γενικότερα οι δομές του Δήμου Κατερίνης είναι έτοιμες ν’ αντιμετωπίσουν τέτοια θέματα ζωτικής σημασίας, εάν και εφόσον παρουσιαστούν στον Δήμο, έχοντας βέβαια υπ’ όψη και την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε προχθές (Τρίτη 25/2/2020) η κυβέρνηση.

Η απάντηση ήλθε εκ στόματος κ. Νταντάμη ο οποίος  είπε χαρακτηριστικά:

«Όσο αφορά πιθανά μέτρα που πρέπει να λάβουμε ή ειδικές συσκέψεις, αντιλαμβάνεσθε ότι δεν μπορούμε ν’ αυτοσχεδιάζουμε. Αργά το μεσημέρι (εχθές δηλαδή) είχαμε νομοθετική ρύθμιση, και προφανώς θα λάβουμε οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουμε.»

Σ’ ελεύθερη μετάφραση, ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό που λέχθηκε είναι ότι ΔΕΝ είμαστε έτοιμοι λοιπόν ακόμη για τέτοιου είδους κοινωνικές κρίσεις, σε περίπτωση που παρουσιαστούν στον Δήμο.

Δείτε το βίντεο της συνεδρίασης από τον «Οδηγό Πιερίας»:


Δεν είναι και τόσο ευχάριστο όμως όλο αυτό, όπως καταλαβαίνετε. Σίγουρα είναι ένα έκτακτο πρόβλημα που παρουσιάστηκε από το πουθενά, ωστόσο σε τέτοια θέματα πολλές φορές κρίνονται οι διοικήσεις. Δηλαδή στο πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν, και στο πόσο αποτελεσματικοί είναι ν’ αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως εμείς ψάξαμε, και βρήκαμε την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε την Τρίτη (25/2/2020) η κυβέρνηση και την παραθέτουμε παρακάτω προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου:

Δείτε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου:

 

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.