Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Η Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τη δ/νση του σχολείου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές του σχολείου και των νηπιαγωγείων, εκπαιδευτικοί και γονείς έδωσαν το παρόν και μοιραστήκανε ώρες χορού, παιχνιδιού και δραστηριοτήτων όπως το επιβάλλει η παράδοση. Γευτήκαμε τα εκπληκτικά και θαυμάσια εδέσματα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Απολαύσαμε το μοντέρνο χορευτικό τμήμα του σχολείου και χορέψαμε στους αποκριάτικους ρυθμούς, θαυμάζοντας τις πολύχρωμες στολές των παιδιών νηπίων και μαθητών. Παρακολουθήσαμε τα εκπληκτικά, φανταστικά και μαγικά ταχυδακτυλουργικά κόλπα του δ/ντή μας Βασίλη Τσακιρίδη. Ακολούθησε μοίρασμα μπαλονιών, σερπαντίνων και διαγωνισμοί τραγουδιού και παιχνιδιού. Χαλαρώσαμε και ξεφύγαμε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας δίνοντας ραντεβού και υπόσχεση για του χρόνου.


Η παραπάνω εκδήλωση και δραστηριότητα ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας, τους οποίους ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση αυτής της ωραίας και οργανωμένης από κάθε πλευράς αποκριάτικης εκδήλωσης.

Ο σύλλογος διδασκόντων και ο διευθυντής του σχολείου Βασίλης Τσακιρίδης εύχονται σε όλους Καλό τριήμερο….


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.