Ζουμερό πιάτο
Υλικά για 4 άτομα
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- 1 ποτήρι μπίρα
- 3 κρεμμύδια
- 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
- 1 κουταλιά πάστα ντομάτας
- 4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
- Αλάτι
- Λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζετε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζετε τις μπριζόλες χωρίς να βάλετε επιπλέον βούτυρο.
- Μετά βάζετε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη.
- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι μαζί με την μπίρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύετε καλά.
- Τέλος, περιχύνετε το κρέας με τη σάλτσα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!