HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ευχαριστήριο του προέδρου του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Νομού Πιερίας

Για το 2020 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε υγεία.
Ατομική οικογενειακή ευτυχία και κατά το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, των γονέων και εμού προσωπικώς προς τη Διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου ΑΓΕΠ που υποδέχθηκαν τα παιδία μας με περίσσια αγάπη και ανοιχτές αγκάλες και στέκονται δίπλα μας. Εντάξατε τα παιδία μας στις δομές σας και αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Είμαστε υπερήφανοι για τις στολές που φοράνε τα παιδιά μας. Μας τις προσφέρατε και δημιουργήσατε ομάδα από μία παρέα. Σήμερα πλέον η ομάδα καλαθοσφαίρισης Α.με.Α αποτελεί πραγματικότητα με θεαματικά αποτελέσματα που μας ενθαρρύνουν να κάνουμε και άλλα βήματα για το καλό των παιδιών.

Ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον αγαπητό φίλο προπονητή Γιώργο Χρυσανθόπουλο για το ενδιαφέρον του και τη συνεχή παρουσία του στις προπονήσεις του οποίου οι συμβουλές είναι πάντα πολύτιμες. Υπήρξε από τα πρώτα στελέχη της ΑΓΕΠ που εκδήλωσε την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε του Διευθυντή του 9ου Δημοτικού Σχολείου κ. Πιπίλη Κωνσταντίνο, για την φιλοξενία των παιδιών μας, για τη χρήση των εγκαταστάσεων του σχολείου. Ο κ. Πιπίλης είχε και έχει ευήκοα ώτα και υπήρξε πάντα θετικός στο αίτημά μας.

Τέλος, ευχαριστούμε την αγαπητή μας κ. Καρρά Μάγδα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της, την αγάπη αλλά και το ενδιαφέρον της να αναδείξει τις δυνατότητες των παιδιών μας και να τους εντάξει στο σχολικό αθλητικό στίβο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη ευγενή άμυλα και τη χαρά της συμμετοχής. Η δραστηριότητα αυτή, της καλαθοσφαίρισης, άνοιξε στα παιδιά μας ένα νέο παράθυρο επικοινωνίας με τον κόσμο. Έναν όπου επιβραβεύεται η προσπάθεια αλλά και χειροκροτείται ο δεύτερος ο τρίτος και ο τελευταίος. Και αυτό το οφείλουμε στην Προπονήτρια της Ομάδας.

κ. Καρρά Μάγδα σας ευχαριστούμε από καρδιάς

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Ο πρόεδρος
του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία
Νομού Πιερίας
Γεωργιάδης Γεώργιος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια