Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καταδίκη αγρότη για θανατηφόρες μαχαιριές σε καφετζή

Ο 61χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία 77χρονου και για παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία ενώ του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της προηγούμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος.

Συνολική ποινή κάθειρξης 15 ετών και 9 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 61χρονο αγρότη για τη δολοφονία 77χρονου καφετζή που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο χωριό Βαμβακιά Σερρών.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία ενώ του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της προηγούμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος (κατά πλειοψηφία 4-3).

Η έφεση που άσκησε ο 61χρονος δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής του κι έτσι επέστρεψε στη φυλακή όπου παρέμενε προφυλακισμένος μετά τη σύλληψη του.

Κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ότι του «την είχε στημένη» ο καφετζής ο οποίος άρχισε να τον βρίζει μόλις τον είδε να περνάει έξω από το καφενείο ενώ σε προγενέστερο επεισόδιο τον είχε ξυλοκοπήσει.

Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι το μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου 2019, στη Βαμβακιά Σερρών, ο 61χρονος εισήλθε στο καφενείο του 77χρονου και τον τραυμάτισε με μαχαίρι δύο φορές στο θώρακα και τρεις φορές στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.