Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ και εκλογή του νέου Δ.Σ

Το περασμένο Σάββατο 22/02/2020 έλαβε χώρα η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ο απολογισμός των πεπραγμένων του 2019 ενώ στο ίδιο πλαίσιο εγκρίθηκε τόσο ο οικονομικός απολογισμός του 2019 όσο και ο προϋπολογισμός του 2020 κατόπιν της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής του ΒΕΝΙΑΜΙΝ.

Στο τέλος διεξήχθη η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΝΙΑΜΙΝ για τα επόμενα 4 έτη και το οποίο απαρτίζεται από τους:

  • Αντιπρόεδρος Δ.Σ : Κεφάλα Άννα 
  • Γραμματέας Δ.Σ: Τζάγκα Ελένη 
  • Ταμίας Δ.Σ: Πετρίδης Αριστείδης
  • Μέλος Δ.Σ : Τσιαμαλτούπη Δήμητρα
  • Πρόεδρος Δ.Σ: Αναστασίου Χάρης
Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ: Απατσίδου Αθηνά, Απατσίδου Κριστίνα.

Η 3μελής εξελεγκτική επιτροπή του ΒΕΝΙΑΜΙΝ απαρτίζεται από  τους: Παπανικολάου Εύαγγελο, Πετρίδου Μαρία, Χαραλαμπίδη Χρήστο

Όλοι μαζί στοχεύουμε με τη βοήθεια του Θεού και την δική σας, να συμπαρασταθούμε σε ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη.

Εκ μέρους του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ

Χάρης ΑναστασίουΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.