Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τιμήθηκαν για την διαχρονική προσφορά τους από τον Αρχέλαο Κατερίνης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εχθές το απόγευμα και πριν τον αγώνα Αρχέλαος Κατερίνης-ΧΑΝΘ για το πρωτάθλημα χάντμπολ, ο Σύλλογος του Αρχέλαου Κατερίνης τίμησε τον βουλευτή Πιερίας Σάββα Χιονίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τον πρώην πρόεδρο του ΓΑΣ Αρχέλαος Θεόδωρο Διαμαντόπουλο, για την διαχρονική τους προσφορά στον τμήμα χάντμπολ.

Στον χαιρετισμό τους όλοι οι βραβευθέντες στάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του Σωκράτη Σκούφα.

"Μου λείπεις πολύ Σωκράτη..." Είπε από το μικρόφωνο ο Θεόδωρος Διαμαντόπουλος.

Σάββας Χιονίδης: "Το χάντμπολ δόξασε την περιοχή μας"

Σοφία Μαυρίδου: "Τιμή και υποχρέωση μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό."
Πηγή βίντεο: Πιερική Αλήθεια


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.