Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιατροί αφαίρεσαν τον κόλπο διεμφυλικού άνδρα χωρίς τη συναίνεσή του και έχασαν την άδειά τους

Δύο γιατροί έχασαν τις άδειες τους επειδή αφαίρεσαν τον κόλπο διεμφυλικού άνδρα στο Λονδίνο χωρίς τη συναίνεσή του.


Όπως αναφέρει η New York Post, ο Marco Capece και ο Giulo Garaffa κρίθηκαν ένοχοι για τη μη αναστρέψιμη επέμβαση, την οποία ο άνδρας δεν είχε ανακαλύψει μετά το χειρουργείο που έγινε τον Οκτώβριο του 2016.

Ο ασθενής, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί, ανέφερε ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για δύο επεμβάσεις στη διαδικασία αλλαγής φύλου από γυναίκα σε άνδρα - αφαίρεση μήτρας και μεθοδιοπλαστική (χειρουργική επέμβαση στην οποία χρησιμοποιείται υπάρχων ιστός των γυναικείων γεννητικών οργάνων για να φτιαχτεί πέος), μια εγχείρηση που του δίνει τη δυνατότητα να έχει ανδρικά γεννητικά όργανα.

Ωστόσο ισχυρίζεται ότι δεν είχε δώσει τη συναίνεσή του για την τρίτη επέμβαση - αφαίρεση κόλπου - στην οποία υπεβλήθη.

Ο Capece κατηγορείται ότι τροποποίησε ένα έντυπο για να φανεί ότι ο ασθενής έδωσε τη συναίνεσή του, ενώ ο Garaffa έκανε την επέμβαση χωρίς να ελέγξει αν ο άνδρας ήθελε να την κάνει.

Και οι δύο γιατροί κρίθηκαν ένοχοι για παράπτωμα. Ο Capece τιμωρήθηκε με αφαίρεση άδειας για 1 χρόνο και ο Garaffa με 5μηνη αναστολή.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.