Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δωδεκάχρονος άφησε τον σκύλο του σε καταφύγιο για να τον γλιτώσει από τον βίαιο πατέρα του – Το σημείωμα στο κουτί του

Σε καταφύγιο ζώων άφησε ένα 12χρονο αγόρι τον αγαπημένο του σκύλο, προκειμένου να τον προστατεύσει από τον βίαιο πατέρα του.

Η ιστορία του κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χάρη στο σημείωμα που άφησε ο 12χρονος Andrés, μαζί με το κουτάβι του κι ένα λούτρινο ζωάκι. Στο σημείωμα περιέγραφε την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του.

Η οργάνωση «Refugio Xollin», στο Μεξικό, γνωστοποίησε την συγκινητική ιστορία δημοσιεύοντας φωτογραφίες του πιτ μπουλ και του σημειώματος, στις 13 Φεβρουαρίου.


«Μας άφησαν αυτόν τον σκύλο στο καταφύγιο, μέσα σε ένα κουτί, με ένα σημείωμα κι ένα λούτρινο ζωάκι» έγραψαν οι υπεύθυνοι του Refugio Xollin, όπως γράφει η εφημερίδα metro.

«Το σημείωμα είχε γράψει ένα αγόρι, το οποίο εξηγούσε πως ο πατέρας του κακομεταχειριζόταν το κουτάβι και επρόκειτο να το πουλήσει. Απελπισμένο το αγόρι, μας άφησε το σκυλί για να το σώσει».


Σύμφωνα με την οργάνωση, το σημείωμα έγραφε: «Το όνομά μου είναι Andrés και είμαι 12χρονών. Η μαμά μου κι εγώ αποφασίσαμε να αφήσουμε τον σκύλο μας στα χέρια σας, κρύβοντάς τον από τον μπαμπά μου, επειδή σκέφτεται να τον πουλήσει. Αλλά τον κακομεταχειρίζεται και τον κλωτσάει. Μια μέρα τον κλώτσησε τόσο δυνατά που χτύπησε την ουρά του. Ελπίζω πως μπορείτε να βοηθήσετε και να τον φροντίσετε. Του άφησα ένα λούτρινο ζωάκι, για να μην με ξεχάσει».

Η οργάνωση ανέλαβε τη φροντίδα του κουταβιού και το εξετάζει για πιθανό σπάσιμο στην ουρά.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου το ονόμασαν Ρενέ και ήδη πάνω από 300 άνθρωποι έχουν ενδιαφερθεί για να το υιοθετήσουν, μετά την κοινοποίηση της ιστορίας στο Facebook.Το Xollin ανέφερε πως το κουτάβι θα δοθεί σε καλή οικογένεια αλλά επισήμανε πως το καταφύγιο φιλοξενεί ακόμα 120 ζώα που επίσης ελπίζουν να βρουν ένα σπίτι και να υιοθετηθούν.

«Εάν όλοι άνοιγαν τις καρδιές τους και τα σπίτια τους όπως στην περίπτωση αυτού του μικρού σκύλου, θα είχαν υιοθετηθεί όλα τα σκυλιά μας από το καταφύγιο» έγραψε.
Πηγή
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.