Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αν αποζητάς προαγωγή και αύξηση, να τι πρέπει απαραιτήτως να κάνεις

Όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, λίγη προετοιμασία είναι πάντα καλοδεχούμενη

Υπάρχουν εταιρίες που αξιολογούν ετησίως τους υπαλλήλους τους. Άλλες πάλι δεν έχουν τέτοια εργαλεία, συνεχίζουν ωστόσο να περνούν από κόσκινο την απόδοση του εργαζομένου.

Όποιο κι αν είναι όμως το εργασιακό σου σενάριο, χρειάζεται λίγος σωστός προγραμματισμός όταν το ζητούμενο είναι η προαγωγή και η αύξηση μισθού που συνεπάγεται συνήθως μια τέτοια κίνηση.

«Ο πρόωρος προγραμματισμός σού επιτρέπει να φτιάξεις το δικό σου σύστημα επίθεσης», λέει χαρακτηριστικά η σύμβουλος καριέρας Wendi Weiner, «αν το αφεντικό σου ξεχάσει αυτό το μέρος όπου σημείωσες τεράστιο και θετικό αντίκτυπο για την εταιρία, οι σημειώσεις και η προετοιμασία σου μπορούν να φρεσκάρουν τη μνήμη του διευθυντή σου εύκολα».

Και σε αυτή την κατεύθυνση τη μαγική συνταγή την έχει η σύμβουλος εργασίας και CEO της ExecuPrep, Dethra U. Giles: «Φτιάξε έναν φάκελο ‘‘ζήτω!’’».

Είναι εύκολο να ξεχάσεις τις επιτυχίες σου, μικρές και μεγάλες, μας λέει, την ώρα που κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Κι εδώ ακριβώς μπαίνει στην ιστορία μας ο φάκελος «ζήτω!».

«Ο φάκελος ‘‘ζήτω!’’ είναι εκεί που καταγράφεις εβδομαδιαίως τα σημαντικά επιτεύγματά σου», εξηγεί η Giles, «η καταγραφή σε συχνή βάση σού δίνει ένα μεγάλο σώμα παραδειγμάτων να αντλήσεις όταν το χρειαστείς».

Εδώ σημειώνεις τα πάντα δηλαδή σε επίπεδο πραγμάτων που έκανες και είχαν θετικό πρόσημο. «Αυτός ο φάκελος σού δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα», σημειώνει η Giles, «σε διαβεβαιώ πως το αφεντικό σου δεν έχει κρατήσει τέτοια μητρώα. Και όταν έρθει αντιμέτωπος με τα έγγραφά σου, θα συμπεράνει πιθανότατα πως είσαι αστέρι. Και εκείνος δεν κατάφερε να το δει»…Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.