Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με την υπ’ αριθμόν 15/2020 απόφαση του Δ.Σ., εγκρίνει τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών πελατών προς τη ΔΕΥΑ Κατερίνης , σύμφωνα με τον Νόμο 4483/2017.

Καταβολή 10% προκαταβολής του συνόλου της οφειλής  όπου με απόδειξη πληρωμής ο πελάτης  έχει το δικαίωμα υποβολής αίτησης για ρύθμιση του υπολοίπου της οφειλής του έως και 36 δόσεις.
Οι δόσεις είναι μηνιαίες και ισόποσες πλην της τελευταίας που μπορεί να είναι μικρότερη των υπολοίπων. Κάθε δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 30,00 €
Στην  ρύθμιση δύναται να υπαχθούν και οφειλέτες των οποίων  οι προγενέστεροι διακανονισμοί τους έχουν ακυρωθεί.
   Δικαίωμα  για αίτηση  ένταξης στη ρύθμιση έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων καθώς και οι υπόχρεοι  καταναλωτές των οποίων οι οφειλές είναι στο όνομα τους.
   Η ρύθμιση ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ,  με συνέπεια την υποχρεωτική καταβολή του υπολοίπου της οφειλής και την άμεση επιδίωξη της είσπραξης του με όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία μέτρα στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  • Εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλλει δύο (2) συνεχόμενες δόσεις
  • Εάν δεν εξοφλούνται οι τρέχοντες λογαριασμοί.
  • Διαγραφή του 90% των προσαυξήσεων δύναται στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής του συνόλου οφειλής, επισημαίνοντας πως η απόφαση ρυθμίσεως δεν δύναται να περιλαμβάνει περιορισμό ή διαγραφή μέρους της κύριας οφειλής.
Η ημερομηνία  έναρξης  των αιτήσεων  υπαγωγής στην ρύθμιση  είναι  από την Δευτέρα   02  Μαρτίου  2020  έως  και  την Τρίτη  30 Ιουνίου  2020.
Πληροφορίες  στα τηλέφωνα: 23510/45309  - 23510/45308 & 23510/45327.
                                                Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ
                                                 Αστέριος Μπουσνάκης    

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.