Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τακτική Γενική Συνέλευση στο Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ" και κοπή Βασιλόπιτας.

Σύμφωνα με το άρθρο 26 του καταστατικού, καλούνται τα μέλη του σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα του Κέντρου Μικρασιατών που βρίσκεται επί της οδού Σαρανταπόρου και Κίου γωνία, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
  • Λογοδοσία πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Συζήτηση επί των πεπραγμένων και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  • Οικονομικός απολογισμός.
  • Έγκριση Οικονομικού Προϋπολογισμού.
  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Εκλογές

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει πάλι την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα και θα βρίσκεται σε απαρτία με οσαδήποτε παρόντα μέλη.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων μέχρι το Σάββατο 15/02/2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 6945058765.

Επίσης, το φιλοζωικό σωματείο "Ο ΑΡΓΟΣ" προσκαλεί όλα του τα μέλη αλλά και τους φίλους φιλόζωους στην κοπή Βασιλόπιτας που θα γίνει στο Κέντρο Μικρασιατών την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12:00 το μεσημέρι

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.