Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Επίσκεψη εργασίας στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος στο εν λόγω Κέντρο, Ασημίνα Περδίκη – Πούλιου.

Στη διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκτενής ενημέρωση και διαλογική συζήτηση με το επιστημονικό προσωπικό της δομής, η οποία επικεντρώθηκε στην ταυτότητα και στον τρόπο λειτουργίας του κέντρου, καθώς και αναφορά σε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Παράλληλα, συζητήθηκε η προοπτική συνέχισης λειτουργίας της δομής και στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνάντησης ανέφερε: «Το συμβουλευτικό κέντρο διαθέτει εξαιρετικό και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό. Στόχος μας είναι το σημαντικό έργο που επιτελεί να τεθεί σε στέρεες βάσεις. Χαίρομαι που η αναγνώριση της προσφοράς της συμβουλευτικής αυτής δομής του Δήμου που αφορά γυναίκες, οι οποίες βιώνουν τον αποκλεισμό και υπόκεινται σε λεκτική και σωματική βία αναγνωρίζεται από φορείς, συλλόγους και πολίτες της Πιερίας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την στήριξη του Κέντρου από τις «ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ». Εργαζόμαστε μεθοδικά προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια και να ληφθεί μέριμνα για ένα μεγάλο μέρος των γυναικών και των παιδιών τους που έχουν ανάγκη από την παροχή των υπηρεσιών του Κέντρου».


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.