Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ ‘ΒΕΛΟΣ’ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

‘Εν πλω’ προς τη Θεσσαλονίκη ήταν χθες 26-02-2020 το σχολείο μας με το αντιτορπιλικό ‘ΒΕΛΟΣ’. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να γνωρίσουν το ιστορικό πλοίο , ζωντανό μνημείο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και από τα ελάχιστα ιδίου τύπου που σώζονται παγκοσμίως.

Στη συνέχεια το σχολείο μας επισκέφτηκε το Πολεμικό μουσείο Θεσσαλονίκης που φιλοξενεί στις μόνιμες συλλογές του χιλιάδες κειμήλια της ιστορίας της Νεότερης Ελλάδας.

Τέλος ευχαριστούμε την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης για την μετακίνηση των μαθητών μας στη Θεσσαλονίκη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.