Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μακρύγιαλος: Συλλαλητήριο κατά του ξενώνα για πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη είναι στο Μακρύγιαλο Πιερίας το συλλαλητήριο που διοργανώνουν κάτοικοι από τα χωριά της ευρύτερης περιοχής κατά της δημιουργίας ξενώνα στον οποίο πρόκειται να φιλοξενηθούν από 150 έως 200 πρόσφυγες ή μετανάστες.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται μετά τη συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής κατά την οποία οι κάτοικοι εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στη λειτουργία του ξενώνα ο οποίος όπως τόνισαν θα ανακόψει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα μεταξύ αυτών και ζητήματα ασφαλείας.

Τη θέση αυτή εξάλλου είχε εκφράσει και ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού ο οποίος ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στο κέντρο του Μακρυγιάλου εδώ και λίγη ώρα με αποτέλεσμα να κλείσει και ο κεντρικός δρόμος του χωριού.

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του GRTimes.gr:

Πηγή: GRtimes.gr


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.