Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αντιδράσεις για τη διακόσμηση σε κεντρικό μπαράκι της Θεσσαλονίκης

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διακόσμηση στην είσοδο γνωστού καφέ - μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Νίκης, έχουν τοποθετήσει στην πρόσοψή του ένα ομοίωμα γυναικείων ποδιών με μαύρο εσώρουχο και μαύρες ζαρτιέρες.

Μάλιστα τα μέλη του Ελληνικού Δικτύου για την Φεμινιστική Απεργία της 8ης Μάρτη καταγγέλλουν σeξιστική πράξη και εξέφρασαν συμβολικά τη διαμαρτυρία τους με μια φωτογραφία στην είσοδο του καταστήματος:

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.