Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ταξιτζής επιχείρησε να πατήσει οδηγό απορριμματοφόρου

Ακόμη μια επίθεση σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου σημειώθηκε μέσα σε λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του προϊσταμένου της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου Διονύσου για τη μη επισκευή διαρροής στο σπίτι του!

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο ενός… θερμόαιμου πολίτη βρέθηκε οδηγός απορριμματοφόρου στο Ρέθυμνο. Δράστης ήταν ένας ταξιτζής ο οποίος θέλησε να διαμαρτυρηθεί με τον πλέον σκληρό τρόπο για το… κυκλοφοριακό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί εξαιτίας της αποκομιδής των σκουπιδιών που ήταν σε εξέλιξη.

Όπως κατήγγειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Ρεθύμνης ο οδηγός ταξί «εξοργίστηκε» «γιατί οι εργαζόμενοι εκτελούσαν το καθήκον τους και προχωρούσαν όπως κάθε ημέρα στην καθιερωμένη αποκομιδή απορριμμάτων». Αρχικά «τους επιτέθηκε φραστικά με ακατονομάστες εκφράσεις» και στη συνέχεια όταν ένας από αυτούς τον κάλεσε να ηρεμήσει και να μην βρίζει «επιχείρησε να πατήσει το συνάδελφο με το αυτοκίνητο!».

«Μόνο από τύχη ο συνάδελφος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», προσθέτει ο Σύλλογος Εργαζομένων, υπενθυμίζοντας ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε ως συνέχεια λεκτικών επιθέσεων που δέχονται οι δημοτικοί υπάλληλοι το τελευταίο διάστημα.

Δολοφονική απόπειρα

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική απόπειρα οδηγού ταξί κατά συναδέλφων της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης. Ο συγκεκριμένος οδηγός ταξί επιχείρησε να χτυπήσει με το επαγγελματικό του αυτοκίνητο τους εργαζόμενους, οι οποίοι εκτελούσαν το καθήκον τους, την αποκομιδή απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης».

Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, «το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ανησυχητική κλιμάκωση των επιθέσεων από πολίτες σε βάρος εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης, διαφόρων υπηρεσιών». Γι’ αυτό καλεί τον δήμαρχο Ρεθύμνης, Γ. Μαρινάκη «να προβεί άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και να συνεχίσουν απρόσκοπτα να εκτελούν τα καθήκοντα τους».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Καμία βίαιη συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή και ειδικά την περίοδο που διανύουμε, κατά την οποία παρατηρείται έξαρση του φαινομένου σε όλη την Ελλάδα, με τελευταίο κρούσμα την στυγερή δολοφονία του συναδέλφου στον Διόνυσο».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ «δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι στα φαινόμενα βίας κατά των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα δείχνει μηδενική ανοχή».


Πηγή

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.