Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ουχάν: Εικόνες από ταινία αποκάλυψης ‑ Δεν κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους

Νεα video που ανέβηκαν στο διαδίκτυο από την πόλη Ουχάν θυμίζουν σκηνές από ταινία αποκάλυψης. Η μεγάλη κινεζική πόλη των 10 και πλέον εκατομμυρίων κατοίκων, από την οποία, θυμίζουμε, ξεκίνησε η εξάπλωση του κοροναϊού, παραμένει σε καραντίνα, με τις εικόνες, από drone, να προκαλούν ανατριχίλα...Όπως μπορείτε να δείτε, ουδείς κυκλοφορεί στους δρόμους, με εξαίρεση κάποια, ελάχιστα, αυτοκίνητα. Τα μαγαζιά, δε, είναι όλα κλειστά, το ίδιο και οι πόρτες των σπιτιών, με τους κατοίκους να βρίσκονται μέσα, περιμένοντας, ενώ και το αεροδρόμιο έχει αναστείλει τη λειτουργία του.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.