Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Η Βασιλόπιτα με τ'αμέτρητα φλουριά!»

Η «ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ» 


καλεί τα μέλη και τους υποστηρικτές του έργου της Ιεραποστολής στην ετήσια συνάντηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 

το ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ στην Κατερίνη. 
Είσοδος ελεύθερη

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικοθεατρική παράσταση, με τίτλο 《 Η Βασιλόπιτα με τ'αμέτρητα φλουριά!》, με τη συμμετοχή 20 ηθοποιών, 40 χορωδών και 50 χορευτών και χορευτριών των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ.Ε.Δ.Α.Π. Κατερίνης. 


Επίσης, θα προβληθεί βιντεάκι από την Ιεραποστολή στην Τανζανία, ενταγμένο στη Μουσικοθεατρική Παράσταση. Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό θέμα τα παιδιά της Αφρικής. Γι’ αυτό καλούνται και οι μικροί μας φίλοι να προσέλθουν στην εκδήλωση με τους γονείς τους, προκειμένου όλοι μαζί να λάβουμε μηνύματα από τον καθημερινό αγώνα των μικρών παιδιών της Αφρικής, να κατανοήσουμε την αγωνία τους για την καθημερινή επιβίωση και να θαυμάσουμε το μεγαλείο της ψυχής τους, καθώς παρ' όλες τις δυσκολίες η χαρά και η ελπίδα είναι ζωγραφισμένες στα πρόσωπά τους!

Ας μη λείψει κανείς!


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.