Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στους ρυθμούς της αποκριάς τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης!

Με αστείρευτο κέφι, μουσική και χορό διασκέδασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ στο γλέντι που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Σε μέλη, φίλους και εργαζόμενους των ΚΑΠΗ, που γλέντησαν στους ρυθμούς της αποκριάς, σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα προσφέρθηκαν γευστικά κεράσματα.


Χαιρετισμό στη διάρκεια της  εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας, ο οποίος μετέφερε τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου ευχόμενος στα μέλη των ΚΑΠΗ «να είναι πάντα ενεργά κύτταρα σε όλους τους τομείς της καθημερινής κοινωνικής δραστηριότητας».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.