Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων: Όλο το παιχνίδι παίζεται στον έλεγχο των πρώτων περιστατικών

«Τη συμπεριφορά του ιού δεν μπορούμε να την προβλέψουμε» είπε για τον κορονοϊό ο πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος.

«Αυτοί που μολύνονται το 80% μπορεί να μην το πάρει χαμπάρι. Κινδυνεύουν αυτοί που έχουν χρόνια νοσήματα ή μεγάλη ηλικία» είπε επισημαίνοντας ότι σε παιδιά κάτω των 15 ετών δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος

Ο κ. Γαργαλιάνος συμφώνησε με την άποψη ότι όσο πιο αργά φτάσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα, τόσο το καλύτερο, διότι «προετοιμάζεται ο κόσμος, αλλά και οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας, ενώ ισχύει και το ότι όσο ζεσταίνει ο καιρός, τόσο λιγότερη μεταδοτικότητα έχει ο ιός».

Ήταν κατηγορηματικός στην εκτίμησή του ότι θα έρθει και στη χώρα μας ο ιός, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είμαστε έτοιμοι και «ας είμαστε και τυχεροί», όπως είπε.

«Είμαστε έτοιμοι, τουλάχιστον θεωρητικά να περιορίσουμε το πρώτο περιστατικό, όλο το παιχνίδι παίζεται στον έλεγχο των πρώτων περιστατικών. Αν κατορθώσουμε αυτούς και τους ελέγξουμε τότε θα αργήσει η μετάδοση στον υπόλοιπο πληθυσμό και έτσι κερδίζουμε χρόνο» εκτίμησε ο πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων, Παναγιώτης Γαργαλιάνος, ο οποίος μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων «αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι δεν έχουμε κάποιο φάρμακο».
ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.