Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ Ν.Ε. ΤΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Πιερίας του ΤΕΕ/ Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας,  συγκροτήθηκε σε σώμα και προέβη στην εξής κατανομή αρμοδιοτήτων :

Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μπίσμπας
Πολιτικός Μηχανικός
Αντιπρόεδρος
Δανιήλ Σαμαράς
Πολιτικός Μηχανικός
Γ. Γραμματέας
Απόστολος Πίτσιας
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός
Μέλος
 Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
 Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος
 Νικόλαος Τσουπέης
Πολιτικός Μηχανικός

Για τη Ν.Ε. ΤΕΕ Πιερίας
 
 Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γ. Γραμματέας
Κων/νος Μπίσμπας                                                    Απόστολος Πίτσιας


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.