Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ»

Με ευχές και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά την καθιερωμένη του ετήσια γιορτή, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  πραγματοποίησε ο σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας “ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ”, χθες το απόγευμα, στη φιλόξενη πολιτιστική του στέγη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Μανιουδάκης,  ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τη μεγάλη συμμετοχή τους, σε όλα τα δρώμενα των «Σταυραετών», καθώς και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, για τη διαχρονική τους στήριξη σε κάθε πρωτοβουλία του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Γραμματέας του Συλλόγου, Ευστράτιος Κυριακάκης (Αντιστράτηγος ε.α., Επίτιμος Επιτελάρχης ΕΛ-ΑΣ) προέβη σε έναν συνοπτικό απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κατά την περασμένη πολιτιστική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στις προσεχείς προγραμματισμένες εκδηλώσεις όπως π.χ. ο ετήσιος χορός, το αντάμωμα, η επετειακή εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης κ.ο.κ.


Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: εκπρόσωποι του Σεβ. Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.Γεωργίου, οι Βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Μπέτυ Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Σταύρος Χριστοφορίδης (ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου), ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Φάνης Τερζόπουλος, η περιφερ. Σύμβουλος Μαρία Μαλλιάρα, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Κυριακίδης, Γιάννης Συμεωνίδης, Γιώργος Τσιαλός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Φιλοκώστας, Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, Χρήστος Λεμονόπουλος, Θανάσης Λιακόπουλος, Νίκος Παπαζιώγας, εκπρόσωποι των Βουλευτών Άννας Μάνη - Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Χαρ.Μπρουσκέλης, ο  τέως Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης κ.α. εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθος μελών και φίλων των «Σταυραετών».

Από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας δεν έλειψαν τα μουσικά ακούσματα και τα παραδοσιακά εδέσματα της Κρήτης, ενώ  συμβολικό δώρο δόθηκε στον τυχερό της εκδήλωσης που βρήκε το φλουρί.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.