Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγχαρητήρια επιστολή Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα


Εκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Η υποστήριξη στο πρόσωπό του από όλες τις πολιτικές ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και η ομόφωνη εκλογή του  αποτελούν σημαντική αναγνώριση του έργου του, της πορείας του και της προσωπικότητάς του καθώς και ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της Πιερίας ειδικότερα.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για την χώρα μας ότι είναι ο πρώτος Έλληνας που καταλαμβάνει τη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) στα 26 χρόνια από την ίδρυσή της.

Είμαι βέβαιος ότι και στα νέα του καθήκοντα θα συμβάλλει με το καλύτερο τρόπο στην ενίσχυση και βελτίωση της τοπικής και περιφερειακής διοίκησης προς όφελος των πολιτών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαιώνω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί  και θα ενταθεί προς όφελος της ανάπτυξης του επιχειρείν και της ευημερίας του τόπου μας.


Με εκτίμηση

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων ΕλλάδαςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.