Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αρνητικά για κορωνοϊό τα δύο ύποπτα κρούσματα στο Θριάσιο στην Αθήνα

Λήξη συναγερμού στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα. Αρνητικά τα αποτελέσματα για κορωνοϊό των δύο γυναικών που είχαν ταξιδέψει στην Σιγκαπούρη.


Πρόκειται για δύο νεαρές Κινέζες που εισήχθησαν το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, όπου είχαν μεταβεί αρχικά έχοντας υποψία ότι φέρουν τον κορωνοϊό.

Από εκεί έπειτα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο που είναι και το νοσοκομείο αναφοράς, όταν δεν εφημερεύει το νοσοκομείο Αττικόν.

Δείγματα εστάλησαν στο ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ όπου έγινε η εξέταση και αποδείχθηκε τελικά ότι δεν νοσούν από κορωνοϊό.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.