Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού & διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Κοινοτικό κατάστημα Περίστασης

Με καθαρισμό, καλλωπισμό και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στο Κοινοτικό Κατάστημα Περίστασης συνέχισαν σήμερα συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης τις παρεμβάσεις τους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των κοινοτικών καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν:

 - ελαιοχρωματισμός 
- παρεμβάσεις υδραυλικών και αντικατάσταση ειδών υγιεινής
- ηλεκτρολογικές εργασίες
- μεταφορά του ιατρείου σε καταλληλότερο & μεγαλύτερο χώρο εντός της Κοινότητας.
 - λειτουργία οργανωμένου συστήματος ανακύκλωσης με κάδους για γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο, καθώς και για ανακύκλωση φθαρμένων ρούχων.

«Επειδή η εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης διασφαλίζει την εξυπηρέτηση των δημοτών μας, η συμβολή  στον ευπρεπισμό και στην βελτίωση των εγκαταστάσεων των Δημοτικών - Κοινοτικών Καταστημάτων στο σύνολο του Δήμου συνιστά καθημερινή μας μέριμνα» τονίζει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης, ο οποίος συντονίζει τις εργασίες, σε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Γιώργο Κυριακίδη και Περιβάλλοντος – Πρασίνου Ευάγγελο Κήπου αντίστοιχα.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.