Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δωρεά βιβλίων από το Ίδρυμα Ευγενίδου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διοίκηση του Ιδρύματος Ευγενίδου, καθώς έγινε αποδέκτης της δωρεάς (από το τμήμα βιβλιοθήκης του Ιδρύματος), 349 βιβλίων αξίας περίπου 5000 ευρώ.


Μια δωρεά, η οποία έγινε πράξη κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλαν στο Ίδρυμα οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, με την ταυτόχρονη συμβολή των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, που διά του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτριου Μορφακίδη ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της βιβλιοθήκης και ανέλαβαν τη μεταφορά των 349 βιβλίων.


Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κος Μορφακίδης: «Ανταποκριθήκαμε αμέσως και με χαρά στο αίτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας, για τη μεταφορά των βιβλίων, προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας ως Οικονομική Υπηρεσία και ως Αντιδημαρχία Οικονομικών, στην ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση της βιβλιοθήκης. Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη ότι  τα χρήματα των δημοτών πιάνουν τόπο. Όσο μπορούμε τόσο η υπηρεσία όσο κι εγώ προσωπικά θα φροντίσουμε να συνδράμουμε στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η νέα διοίκηση της Βιβλιοθήκης. Ο εμπλουτισμός της αφορά εμάς,  τα παιδιά μας,  όλους τους πολίτες, προκειμένου η βιβλιοθήκη να αποτελεί μια διαρκή δημιουργική πηγή γνώσης. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει και ο δήμαρχος Κώστας ο Κουκοδήμος, προσπαθούμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στις επόμενες γενιές και να αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των δημοτών για ποιοτικές υπηρεσίες».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.