Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το χαμόγελο του παιδιού υποδέχτηκε το Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς

Tο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς υποδέχτηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 “Το χαμόγελο του παιδιού”.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η ψυχολόγος του οργανισμού κ. Νίκη Μοσχοβάκη-Φιλιππίδου, σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Βασιλική Σκάζα, πραγματοποίησε το εγκεκριμένο για μαθητές γυμνασίου εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον τίτλο:
“Πίσω από την οθόνη” με θέμα την ασφάλεια των μαθητών στο Διαδίκτυο σε μαθητές της Α’ και της Γ’ τάξης. Τη δράση χαιρέτισαν η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Μυράντα Παππά με τη γραμματέα κ. Θεοδώρα Τσαχουρίδου, καθώς και η Συντονίστρια των φιλολόγων κ. Βάνα Αγγέλη.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.