Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο "Βραζιλιάνος" του Πιερικού από τη Νικαράγουα! (Αρμάντο Γκούφας-Πρώτη ασίστ) ΗD

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Αρμάντο Γκούφας, γεννήθηκε στην Ελλάδα (Αθήνα), αλλά λόγω της καταγωγής της μητέρας του, έχει και την υπηκοότητα από τη χώρα της Νικαράγουας.

Διεθνής με την Εθνική της Νικαράγουας, παρακαλώ, στη δεύτερη official εμφάνισή του, με τη φανέλα του Πιερικού -απέναντι στον Θερμαϊκό Κορινού στο γήπεδο (3-3), για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας-, ως... "Βραζιλιάνος" για τους φιλάθλους, δίνει την πρώτη του ασίστ στον Δεμηρτζόγλου (1-0), μετά από μία κούρσα από την άμυνα της ομάδας του και υποδειγματική εναλλαγή με τον Γ. Τουλίκα.

Άλλωστε, η ασίστ μπορεί να είναι πιο σημαντική και από το γκολ αυτό καθεαυτό, ακόμα και για τους "Βραζιλιάνους" ("Mόνος σου, ρε Βραζιλιάνε...") Δε συμφωνείτε;

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.