HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Να γιατί μας φίμωσε το Facebook! Δείτε τις εναλλακτικές που ετοιμάσαμε για εσάς και την ενημέρωσή σας…

Αγαπημένοι αναγνώστες και φίλοι της Kapa News

Έξι ημέρες μετά από το αναίτιο, άδικο και υπερβολικό μπούλινκ που δεχθήκαμε (και συνεχίζουμε να δεχόμαστε) από το Facebook. Όπως επίσης και την φίμωση που μας επέβαλε, και αφού ανταλλάξαμε δεκάδες μηνύματα με την υποτιθέμενη ομάδα υποστήριξης του, ακόμη δεν έχουμε απάντηση στο ερώτημα που τους θέσαμε: «Ποιον ακριβώς όρο της κοινότητας του facebook έχουμε παραβιάσει;»

Ούτε στο ερώτημα μας: «Αφού υποτίθεται με την δική σας λογική έχουμε παραβιάσει έναν κανονισμό της κοινότητας, τότε γιατί διαγράψατε όλες μας τις αναρτήσεις και μπλοκάρατε ολόκληρη την Kapa News;» (δουλειά 5 χρόνων)

Όπως καταλάβατε κι εσείς λοιπόν μετά απ’ αυτό, έχουμε στοχοποιηθεί από το facebook με σκοπό την πλήρη φίμωσή μας μέσα σ’ αυτό. Αλλά στο Facebook δεν έφτασε μόνο αυτό. Απώτερος σκοπός του είναι να ελέγχει το τι θα επιτρέπει στους χρήστες του να διαβάζουν και τι όχι. Να χειραγωγεί δηλαδή το δημοκρατικό μας δικαίωμα στην ενημέρωση. Ότι συνέβη στην Κapa News τις τελευταίες ημέρες έχει συμβεί σε περίπου 80 -100 ακόμη ενημερωτικά site (και όχι μόνο) σε όλη την Ελλάδα απ’ ότι μάθαμε, και αυτό αποτελεί μόνο την 1η φάση. Σύντομα θα υπάρξει και δεύτερη και ενδεχομένως να κλείσει κι άλλα. Με απλά λόγια, το facebook με φασιστικό σχεδόν τρόπο και με πρόσχημα την προστασία μας από διασπορά fake news, καταργεί το δημοκρατικό μας δικαίωμα της επιλογής. Σήμερα έτυχε να είμαστε (ως Kapa News) από τους πρώτους. Αύριο θα είναι και κάποιοι ακόμη. Μεθαύριο κάποιοι άλλοι και στο τέλος θα έχει ένα κοινό κάποιων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα χειραγωγεί όπως εκείνο (ή ο ιδιοκτήτης του Μαρκ Ζάκερμπεργκ) θέλει.

Όμως αυτό δεν είναι αρκετό να μας σταματήσει.

Τόσο οι τεχνικοί μας, όσο και οι νομικοί μας θα βρουν τις αιτίες, αλλά και τις λύσεις. Ωστόσο προτεραιότητα για εμάς παραμένει η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας, και γι’ αυτό θεωρήσαμε ως άμεση προτεραιότητα να βρούμε λύση σ’ αυτό το πρόβλημα. Έτσι και κάναμε.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, όσοι θέλετε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την ενημέρωσή σας από την Kapa News έχετε τις εξής εναλλακτικές:

1ον) Συνεχίζετε να επισκέπτεστε το site μας απευθείας στην γνωστή επίσημη διεύθυνση μας: www.kapa-news.gr 

2ον) Μας ακολουθείτε στον λογαριασμό μας στο Twitter (το οποίο σέβεται ακόμη τουλάχιστον τα δημοκρατικά δικαιώματα των χρηστών του) στην διεύθυνση: https://twitter.com/KapaNews (για την πιο εύκολη εύρεση μας μπορείτε στην κεντρική μας σελίδα, στο πάνω μέρος της δεξιά να κάνετε κλικ στο εικονίδια με το πουλάκι όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί)


3ον) Στην ίδια θέση που προαναφέραμε και παραδίπλα, κάνετε κλικ στο εικονίδιο του FeedBurner (του Rss δηλαδή) και μπαίνετε σε νέα σελίδα όπου έχετε την δυνατότητα να εγγραφείτε απλά και εύκολα μ’ ένα e-mail και να λαμβάνετε καθημερινά όλη την ειδησεογραφία της Κapa News στοχευμένα, εύκολα, γρήγορα και απλά!


4ον) Στην δεξιά λωρίδα της κεντρικής μας σελίδας και αμέσως κάτω από την πρόγνωση του καιρού, στην ενότητα που ονομάζεται: «Οι αναρτήσεις μας στο e-mail σας» συμπληρώνετε το e-mail σας, κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας. Θα σας ενημερώνουμε καθημερινά και άμεσα, για ότι συμβαίνει στην Πιερία, στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Αυτές είναι οι 4 εναλλακτικές λύσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς μέχρι τώρα ώστε να μην μένετε ούτε λεπτό ανενημέρωτοι για την επικαιρότητα.

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες. Το Facebook αρχίζει πλέον και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και τους αληθινούς του σκοπούς, με αποτέλεσμα να έχει φοβίσει πάρα πολύ κόσμο σε όλον τον πλανήτη. Γι΄αυτό και η μαζική φυγή πολλών νέων, διασημοτήτων , πολιτικών κ.λ.π. από αυτό.

Όπως θα διαπιστώσατε κι εσείς πλέον, τα νέα παιδιά, δεν ασχολούνται σχεδόν καθόλου με το facebook και ο λόγος είναι απλός. Δεν θέλουν κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης που να του «φακελώνει», να κρατάει ηλεκτρονικά αποτυπώματα γι’ αυτούς, ιστορικά με φωτογραφίες και προσωπικές στιγμές, και όλα αυτά να τα εκμεταλλεύεται προς όφελός του και εις βάρος μας. Οι νέοι μας σήμερα έχουν Instagram, Twitter, Snapchat και αρκετά ακόμη κανάλια κοινωνικής δικτύωσης πολύ πιο δημοκρατικά και ελεύθερα.

Μήπως τελικά ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς; Μήπως ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους;;;


H συντακτική ομάδα της Kapa News.-





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια