Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμαρχος Κατερίνης: Πώς θα μου πάρουν την Πέτρα για πρόσφυγες, όταν τη θέλει η Google

Τα κτίρια του παλιού δημόσιου ψυχιατρείου στην Πέτρα Ολύμπου εξετάζει η Google, προκειμένου να δημιουργήσει νέα γραφεία, όπως δήλωσε στο Sputnik.gr o δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Κέντρο αναφοράς στις εγκαταστάσεις του παλαιού δημόσιου ψυχιατρείου στην Πέτρα Ολύμπου επιθυμεί να δημιουργήσει η Google, όπως αποκάλυψε στο Sputnik ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

«Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, έχω ραντεβού στην Πέτρα για να γίνει παγκόσμιο κέντρο αναφοράς της Google» τόνισε, μεταξύ άλλων, προτού προσθέσει τα εξής:

«Η Google θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να κάνει κέντρο αναφοράς στην Πέτρα Ολύμπου. Θα στήσει την έδρα της. Οι συζητήσεις είναι πολύ καιρό τώρα, - και από τον προηγούμενο δήμαρχο, για να μην τον αδικήσω - έχει ήδη γίνει μια συνάντηση στο σημείο πριν από δύο χρόνια, και τώρα επανέρχονται. Οι άνθρωποι θέλουν το συγκεκριμένο μέρος, εκεί που ήταν το Ψυχιατρείο, να το κάνουν παγκόσμιο κέντρο αναφοράς της Google».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας από την Google δεν είναι τυχαία.

«Το επέλεξαν γιατί είναι ο Όλυμπος, γιατί είναι ένα γερό μέρος, γιατί έχουν και αυτοί τα δικά τους, θέλουν να κάνουν κέντρο αναφοράς και διάλεξαν την Πέτρα. Το μέρος εκεί πέρα είναι εκπληκτικό, είναι μαγευτικό».

Φήμες για τη δημιουργία κέντρου μεταναστών

Την ίδια ώρα, ωστόσο, έντονη είναι η φημολογία ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει στις εγκαταστάσεις του παλαιού ψυχιατρείου, κλειστού τύπου κέντρο για πρόσφυγες και μετανάστες.

Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση τόσο ο κ. Κουκοδήμος, όσο και οι άλλοι δύο δήμαρχοι της Πιερίας - Ανατολικού Ολύμπου και Κολινδρού.

«Χωρίς να μας ρωτήσουν θα κάνουν κλειστή δομή; Πώς είναι δυνατόν; Πώς θα μου πάρουν την Πέτρα όταν τη θέλει η Google; Επιπλέον, εκεί έχει υψόμετρο 1.200 μέτρα με χιόνια. Πού θα τους πάνε εκεί τους ανθρώπους; Εμείς μιλάμε για ανάπτυξη. Η Πιερία είναι τουριστικός νομός. Έχω πιάσει το 1% για μετανάστες και πρόσφυγες και υπάρχουν νομοί, όπως είναι η Αχαΐα, για παράδειγμα που δεν έχει. Η Πιερία έχει 2.000 μετανάστες και πρόσφυγες. Έχουμε και κλειστή δομή στην Κάτω Μηλιά και 120 σπίτια που φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες» κατέληξε ο κ. Κουκοδήμος.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.