Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νεκρή χορεύτρια σε βίλα επιχειρηματία μετά από πάρτι swingεrs

Μυστήριο η υπόθεση θανάτου της γνωστής Ρωσίδας χορεύτριας Kristina Dontsova η οποία βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της υπερπολυτελούς κατοικίας επιχειρηματία από τη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Kristina Dontsova και ο επιχειρηματίας Lee Seung-Chul γνωρίστηκαν σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων και αποφάσισαν να συνεχίσουν το βράδυ τους στο σπίτι του επιχειρηματία.

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνονται οι δυο τους να επιστρέφουν στο πολυτελές σπίτι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς ότι η Kristina Dontsova του είπε ότι πάει να κάνει μπάνιο και πως εκείνον τον πήρε ο ύπνος.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι όταν ξύπνησε το πρωί τη βρήκε νεκρή μέσα στη μπανιέρα.

Οι ρωσικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί στην αιτία θανάτου της γυναίκας.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.