Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κωνσταντοπούλου σε Βαρουφάκη: Δώσε σε εμένα το usb με τις ηχογραφήσεις

Να δώσει το usb με τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015, προκειμένου να τις δημοσιοποιήσει η ίδια, κάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον ΣΚΑΪ και σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την απόφαση του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να παραδώσει το στικάκι στο προεδρείο της Βουλής, η κ. Κωνσταντοπούλου εκτίμησε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών “για κάποιο λόγο φοβάται”, ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή της πως η δημοσιοποίηση των “ντοκουμέντων” είναι απολύτως νόμιμη.

"Τον προσκαλώ να μου δώσει εμένα το στικάκι αφού προφανώς για κάποιοι λόγο φοβάται να το δημοσιοποιήσει ή δε θέλει ή ζυγίζει τις ευθύνες. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι η δημοσιοποίηση αυτών των ντοκουμέντων είναι απολύτως νόμιμη διότι αποτελούν την καταγραφή επισήμων συνομιλιών στο πλαίσιο της ΕΕ δεν θα έπρεπε κανείς να τις θεωρεί μυστικές ή απόρρητες, πολύ λιγότερο που αποτέλεσαν τη βάση του εκβιασμού και του στραγγαλισμού της χώρας”, είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι από τις εν λόγω ηχογραφήσεις ενδεχομένως να προκύπτουν ποινικές ευθύνες υπουργών που συμμετείχαν στις συνεδριάσεις του Eurogroup την επίμαχη περίοδο των διαπραγματεύσεων του 2015.

“Το κατ’ εξοχήν έγκλημα σε βάρος της χώρας έγινε με την επιβολή των μνημονίων και του τρίτου μνημονίου και από τα ντοκουμέντα αυτά πιθανότατα. για να μην πω σιγουρότατα, προκύπτουν οι ποινικές ευθύνες και των υπουργών Οικονομικών που συμμετείχαν στο Eurogroup για το έγκλημα σε βάρος της χώρας μου", είπε στον ΣΚΑΪ η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εάν οι διάλογοι αυτοί δημοσιευθούν, εκτίμησε, “θα βρεθούν πολλοί σε δύσκολη θέση συμπεριλαμβανομένου του κ. Βαρουφάκη”. Και κατέληξε λέγοντας ότι θα πρέπει να δοθούν “πολύ σοβαρές εξηγήσεις και από ξένες κυβερνήσεις και από τις ελληνικές”.ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.