Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Xαμός σε στριπτιτζάδικο: Ο στύλος καταπλάκωσε 75χρονη

Ένας καλογυμνασμένος στρίπερ, ο 32χρονος Λιούις Ρίτσις έκανε το πρόγραμμά του στο στύλο, την ώρα που το γυναικείο κοινό απολάμβανε το σόου και του πέταγε χρήματα, ώσπου ξαφνικά...
Ο στύλος 6 μέτρων τον οποίο κρατούσε αποκολλήθηκε από το ταβάνι και αυτός βρέθηκε φαρδύς πλατύς πάνω στις γυναίκες που βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής.

Πέφτοντας στο κοινό έσπασε το πόδι του σε δυο σημεία. Ο δε στύλος έπεσε πάνω σε μια 75χρονη που ήταν εκεί για ένα μπάτσελορ πάρτι και την τραυμάτισε στο κεφάλι.

Ο τραυματισμός της πάντως δεν αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, ενώ μία από τις άλλες γυναίκες σχολίασε ότι: «Έμοιαζαν και οι δύο νεκροί».

Ο Ρίτσις από τη δική του πλευρά χρειάζεται ένα εξάμηνο για να επανέλθει στη δουλειά, ενώ το κλαμπ ανέστειλε τις παρατάσεις του μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

Πηγή

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.