Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η βράβευση του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης στους Αγώνες Τέχνης '20 (Kατηγορία Φωτογραφία)

Η στιγμή της βράβευσης έφτασε για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης -όντας, για μία ακόμη φορά, ο μοναδικός εκπρόσωπος της ειδικής αγωγής πανελλαδικά αλλά και της Πιερίας ειδικότερα-, γνωρίζοντας την αποθέωση στην κατάμεστη αίθουσα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Τέχνης 2020.

Ο Γιάννης συμμετείχε και βραβεύτηκε στους Αγώνες Τέχνης 2020, στην ενότητα Φωτογραφία, με μία αποκλειστική δική του δημιουργία, σύλληψη, σύνθεση και φωτογραφική εκτέλεση, συναγωνιζόμενος με σχολεία της γενικής εκπαίδευσης (δημόσιας και ιδιωτικής) από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια.


Το κερασάκι στην τούρτα της ασύλληπτης επιτυχίας -για τα δεδομένα της ειδικής αγωγής, με βάση και τον αριθμό και την ποιότητα των συμμετεχόντων-, πρόσθεσε η καθηγήτρια αγγλικών & παρουσιάστρια του ENEEGYL TV, Μάρθα Γιαννακίδου, που με... σύμμαχο τον "δημοσιογραφικό αέρα", από την αγγλόφωνη σειρά "Special Souls in English lessons", εστίασε στην ισότιμη συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από τον τύπο και τη βαθμίδα της εκπαίδευσης αλλά και στη δύναμη του ταξιδιού της τέχνης. Η αίθουσα σείστηκε, λίγο λιγότερο από τον πιο πρόσφατο σεισμό στη γείτονα χώρα, από το παρατεταμένο χειροκρότημα μικρών και μεγάλων κι εμείς νιώθουμε ότι είδαμε την φωτογραφική πρεμιέρα της παιδικής μας ηλικίας και περιμένουμε την αντίστοιχη της ενήλικης ζωής μας.Γιάννη, θερμά συγχαρητήρια. Σ' ευχαριστούμε από καρδιάς!

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) & Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για έκτη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ (112215/Δ2/10-07-2019), διοργανώνουν τους πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, από την Πέμπτη, 20 έως και το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 49 σχολεία και πάνω από 700 μαθητές απ' όλη την Ελλάδα.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.