Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - 22 Μαρτίου (Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης Δάσκαλος - M. A. Lond.)


Επιμέλεια: Ανέστης Ι. Κοκκινίδης
Δάσκαλος (M. A. Lond.)

22 Μαρτίου

Γεγονότα

1948-Η Κοινότητα Κολινδρού αναγνωρίζεται σε δήμο Κολινδρού Ν. Θεσσαλονίκης. (ΦΕΚ 71Α – 22/03/1948)

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

1976-Στις αρχαιρεσίες στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης, εκλέγεται πρόεδρος ο Δημήτριος Διαμαντίδης, αντιπρόεδρος ο Σάββας Προβατίδης, γεν. γραμματέας ο Στέφανος Παπαδόπουλος και μέλη οι Δημήτριος Γιαννίκης, Πλούταρχος Τσικαδέρης και Ευάγγελος Πόδας. (Νέα Εποχή, 27-3-1976, σελ. 4)

1978-Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Μπόλης. (Μακεδονικός Αγών, 1-4-1978, σελ. 2)

2017-Τον 37ο τελικό της ΕΠΣ Πιερίας κατακτά ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων που νίκησε με 3-0 την ΑΕ Καρίτσας στο κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη με
δύο γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Καλαμπάκας και ένα ο Δημήτρης Κυρτέγος.

2018-Πραγματοποιείται η τελετή παράδοσης-παραλαβής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου.
Ο ταξίαρχος Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος, ο οποίος  υπηρετούσε ως υποδιοικητής στην 79 ΑΔΤΕ στην Σάμο, αναλαμβάνει νέος διοικητής.

Έφυγαν

1979-Απεβίωσε ο 86χρονος Νικόλαος Παπαγεωργίου του Δημητρίου, έμπορος από το Καβακλή, ο οποίος υπήρξε πρόεδρος της Κοινότητας Αιγινίου (στα 1931).

2017-Πεθαίνει σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Κουνατίδης του Χαραλάμπους, που διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυγιάλου από το 1959 ως το 1964.

Έγιναν κι αυτά

1953-Σε αθλητικούς αγώνες στο Αλκαζάρ της Λάρισας, το Γυμνάσιο Κατερίνης κερδίζει στην πετοσφαίριση. (Μακεδονικός Αγών, 26-4-1953, σελ. 4).
.

1978-Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών και Δίδων “Η Ελεημοσύνη” εκλέγεται η Μαρία Πόδα, αντιπρόεδρος η Αλέκα Ευθυμίου, γραμματέας η Ευτυχία Μακρή, ταμίας η Στέλλα Σιδηροπούλου, σύμβουλοι: Μαρία Γιδαράκου, Ζωή Πολυχρονίδου και Μαρία Κυριαφίνη. (Μακεδονικός Αγών, 1-4-1978, σελ. 2)

Σίμος Χαραλαμπίδης
1984-Για ένα λεπτό σήμερα νεκρώνει κάθε δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για την προάσπιση της παγκόσμιας ειρήνης. Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σίμος Χαραλαμπίδης αποστέλλει σχετική πρόσκληση και ο Δήμος Κατερίνης όπως και ο Εμπορικός Σύλλογος της Πόλης συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. (Ολύμπιο Βήμα, 22-3-1984)


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.