Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού για την 25η Μαρτίου

25η Μαρτίου 1821. Η Εθνική Παλιγγενεσία. Η μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου που επέλεξε ο Επίσκοπος παλαιών Πατρών Γερμανός για να υψώσει στην Αγία Λαύρα το λάβαρο της Επαναστάσεως.

Η μέρα που ενωμένοι οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού που τους καταδυνάστευε επί τέσσερις αιώνες.

25η Μαρτίου 2020. Η φετινή επέτειος βρίσκει την Πατρίδα μας, όπως και πολλές άλλες χώρες, σε πόλεμο. Έναν πόλεμο με μορφή διαφορετική από την κλασική. Έναν πόλεμο εναντίον του κορονοϊού COVID-19. Έναν πόλεμο που εμείς οι Έλληνες, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, σίγουρα θα κερδίσουμε. Αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε επιδιώκοντας μηδενικές απώλειες.

Στα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, συμπεριλαμβάνεται και η μη πραγματοποίηση επισήμων εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο. Ειδικότερα, δεν θα πραγματοποιηθούν δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και παρελάσεις. Η ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων, ουδόλως απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Προς όλους αυτούς στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία μας. Φέτος, ας τους τιμήσουμε κάπως διαφορετικά. Ας τους τιμήσουμε μαζί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζονται στο μέτωπο του κορονοϊού, μαζί με αυτούς που αγωνίζονται στις Καστανιές του Έβρου υπερασπίζοντας τα σύνορά μας αποτρέποντας καθημερινές απόπειρες μαζικής εισβολής υποκινουμένων από την Τουρκία μεταναστών, ας του τιμήσουμε μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους που αγωνίζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας. Φέτος ας κάνουμε κάτι που “ξεχνάμε” να κάνουμε τα τελευταία -αρκετά- χρόνια. Ας υψώσουμε παντού τη γαλανόλευκο. Ας μην μείνει ούτε ένα μπαλκόνι χωρίς το σύμβολο της Πατρίδος μας. Έτσι θα τιμήσουμε τόσο τους ήρωες και τους μάρτυρες του 1821 που έπεσαν “για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία”, όσο και τους σύγχρονους μαχητές που αγωνίζονται για να κρατήσουν την Πατρίδα μας όρθια και τιμημένη.

Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η αιώνια Ελλάδα μας


Αναστάσιος Δ. Μανώλας
Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.